06 - 2379 1671 (voor melding overlijden 24/7 bereikbaar) info@patriciaherni.nl

Hoe werk ik?

Niemand wil voor verrassingen komen te staan. Toch komt een overlijden soms als een verrassing. Het kan dan een enorme uitdaging zijn om in zo’n emotionele periode een hele uitvaart vanaf het begin te organiseren en de juiste keuzes te maken.
Om de organisatie van een uitvaart voor nabestaanden overzichtelijker te maken heb ik een Wensenboekje gemaakt. In een voorgesprek, soms samen met een van de nabestaanden, lopen we samen aan de hand van dit boekje alle keuzes en opties door. Na afloop van het gesprek werk ik alle opties uit en mail ik het ingevulde wensenboekje. Dit is een waardevolle basis voor jouw nabestaanden na jouw overlijden.

Veel mensen willen niet over de dood praten. Toch is gebleken dat een voorgesprek veelal tot waardevolle gesprekken leidt. Achteraf is een veel gehoorde reactie dat mensen het een prettig gesprek vonden en helemaal niet verdrietig.

Werkgebied

Ik woon in Hoofddorp.
Mijn werkgebied o.a.:

  • Amstelveen
  • Amsterdam
  • Bollenstreek
  • Haarlem
  • Haarlemmermeer

Nieuwsbrief

In mijn nieuwsbrief neem ik je mee in de mogelijkheden die er zijn om een afscheid te organiseren dat past bij jouw dierbare. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hieronder aan. 

Contact

Patricia Herni uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06 - 2379 1671
E-mail: info@patriciaherni.nl

KvK: 34326499

Eerlijke uitvaarten

Eerlijk en financieel transparant werken is voor mij een vanzelfsprekendheid. Daarom ben aangesloten bij het platform Eerlijke Uitvaarten.