Regelmatig ben je zichtbaar op social media. Voor jouw klanten. Om te laten zien waar jij ze mee kan helpen. Nog effectiever kan dat met direct e-mailcontact. Uit onderzoek blijkt keer op keer dat een e-mail nieuwsbrief een krachtig marketinginstrument is.

Natuurlijk kun je mailen vanuit je eigen emailaccount. Professioneler qua uitstraling is een eigen nieuwsbrief met Laposta. Laposta is een Nederlandse nieuwsbrieftool die gemakkelijk is in het gebruik en voldoet aan de AVG. Het inrichten is even een klusje maar als het eenmaal staat dan heb je een goede basis voor structurele contactmomenten met jouw klanten en relaties. Hoe mooi is dat? Ik richt Laposta graag voor je in.

Wil je zelf je e-mail nieuwsbrief inrichten en maken? Zodat je inspiratie en kennis kunt delen met je klanten en potentiele klanten? Doe dan mee met mijn online training Nieuwsbrief maken in Laposta. Voor een structureel contact met je klanten!

Wanneer?

Datum:

  • dinsdag 18 januari 14.00 – 16.00 uur

Waar: via Zoom
Investering: € 99,- excl. BTW

Je maakt je eigen account aan bij Laposta. Na afloop van de training staat de lay-out voor jouw eerste nieuwsbrief in de steigers. Klaar voor verzending!
Heb je toch nog vragen, ben ik natuurlijk altijd beschikbaar voor support.

Wat ga je leren?

In deze training gaan we praktisch en stap voor stap aan de slag in Laposta. We werken in een groep van maximaal 10 deelnemers zodat er voldoende gelegenheid is voor vragen en interactie.

We aan aan de slag met:

A

Het instellen van je accountgegevens

A

Het vullen van je lijst met e-mailadressen

A

Het maken van een sjabloon

A

Het maken van een persoonlijke aanhef

A

Het testen van je nieuwsbrief

A

Het maken van een aanmeldformulier