06 - 2379 1671 (voor melding overlijden 24/7 bereikbaar) info@patriciaherni.nl

Samenwerking met NuNazorg

Als de hectiek van de uitvaartperiode achter de rug is, keert meestal de rust weer terug. Maar ook dan is er nog veel te regelen.

Maar ook dan kun je als nabestaande nog tegen veel zaken aanlopen. Daarom vind ik de nabestaandenzorg heel belangrijk. Hiervoor ben ik een samenwerking aangegaan met NuNazorg. NuNazorg is onafhankelijk en werkt op basis van samenwerkingen met organisaties die belang hechten aan de nazorg aan nabestaanden.

Dit betekent dat Claire van Spanje van NuNazorg de nazorg aan de nabestaanden verzorgt voor mij.

Wie is Claire van Spanje?

Ik ben Claire van Spanje en werkzaam als nazorgverlener voor NuNazorg. Ik ben tevens verpleegkundige en heb de 2- jarige basisopleiding “Omgaan met verlies” in Nijmegen gevolgd. Mijn persoonlijke levens- en verlieservaringen maken mij tot wie ik ben. Ik zal er met aandacht voor u en uw verlies zijn.

Zo’n 6 tot 8 weken na de uitvaart neem ik telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek kunt u uw verhaal nog een keer vertellen en worden onder andere de volgende punten besproken:

  • Hoe gaat het op dit moment met u?
  • Ervaart u voldoende steun uit uw omgeving?
  • Hoe gaat het met de administratie?
  • Hoe kijkt u terug op de uitvaart?
  • Kan ik u ergens mee helpen?

Wat gebeurt er daarna?

Afhankelijk van de zaken waar u tegenaan loopt, maken we een afspraak voor een vervolg. Ik zoek antwoorden op uw vragen en kom bij u terug met mogelijke oplossingen. Ik ben uw aanspreekpunt zo lang dat nodig is en u kunt mij ook bellen voor advies, vragen of hulp. Mijn ervaring is namelijk dat veel vragen niet direct na het verlies ontstaan, maar pas in een later stadium.
Voor u als nabestaande, is de hulp van NuNazorg gratis.

 

Werkgebied

Ik woon in Hoofddorp.
Mijn werkgebied o.a.:

  • Amstelveen
  • Amsterdam
  • Bollenstreek
  • Haarlem
  • Haarlemmermeer

Nieuwsbrief

In mijn nieuwsbrief neem ik je mee in de mogelijkheden die er zijn om een afscheid te organiseren dat past bij jouw dierbare. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hieronder aan. Je ontvangt maximaal 1x per maand een nieuwsbrief met inspiratie en verhalen over mijn werk als uitvaartbegeleider.

Contact

Patricia Herni uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06 - 2379 1671
E-mail: info@patriciaherni.nl

KvK: 34326499