06 - 2379 1671 (voor melding overlijden 24/7 bereikbaar) info@patriciaherni.nl

Voor Funeral Quest heb ik de familie Dijk mogen begeleiden.

De uitvaartbegeleiding door Funeral Quest was heel professioneel en zorgvuldig. Adviezen waren adequaat, bereikbaarheid en snelheid uitstekend; bovendien heel transparant.

In het bijzonder hebben we de begeleiding door Patricia Herni op prijs gesteld. Ze stond ons met raad en daad bij, maar liet ons alle ruimte om onze eigen ideeën en wensen te volgen (kaart, afscheidsbijeenkomst etc.). Ze was altijd bereikbaar, ook ’s avonds of in het weekend, en reageerde steeds snel en nauwkeurig. Ze heeft ons veel zorgen uit handen genomen. En ze was vooral ook heel aardig.

Keimpe Dijk

januari 2023

De uitvaart van Lenneke was geen ‘standaard’ uitvaart, maar werd deels georganiseerd op de school waar zij gewerkt had en deels door de familie en vrienden. Hierbij zijn we heel fijn ondersteund door Patricia, die organiseerde waar ze kon helpen en aan de school overliet wat die wilden doen. Het lijkt me niet makkelijk om zo je weg te moeten zoeken in de organisatie van een afscheid, maar het ging Patricia schijnbaar moeiteloos af. Ze was er op alle belangrijke momenten zelf bij, kwam met goede verbetersuggesties voor het draaiboek, was altijd bereikbaar, en had alles wat we haar vroegen telkens in een mum van tijd geregeld. Daarnaast is zij iemand die op een prettige manier aanwezig is, je hebt echt het gevoel dat je het samen allemaal regelt.

Heel veel dank Patricia!

Alwik

december 2022

Met Cilia heb ik haar uitvaartwensen besproken en vastgelegd in het Wensenboekje. Zo is het voor haar nabestaanden makkelijker om de uitvaart te organiseren als het zover is.

Fijn dat je bij mij bent geweest voor het doorspreken van mijn laatste wensen. Dit geeft mij een rustig gevoel.

Cilia

oktober 2022

Met veel geluk kwam ik in contact met Patricia Herni, nadat de uitvaartbegeleider van onze oorspronkelijke keus op het laatste moment niet beschikbaar bleek. Met veel rust en overzicht nam zij de boel over en gaf ons direct het vertrouwen dat we de uitvaart van mijn moeder vlekkeloos en mooi zouden gaan organiseren. Ze wist overal de weg, sloeg de juiste toon aan en wist precies wanneer ze op de voorgrond moest treden of de nabestaanden kon ondersteunen bij belangrijke keuzes. Tegelijk liet ze ons vrij en had ze veel respect voor de wensen van mijn moeder. Professioneel, intrinsiek gedreven en met liefde voor het leven. Wij kijken terug op een heel geslaagde uitvaart.

Bjørn Koot

juli 2022

Haar natuurlijke flair vol respect, toewijding, rust en betrokkenheid, die kwaliteiten gesausd met parate kennis, bracht ons vanaf de eerste ontmoeting in een warm bad van vertrouwen. Wat er ook speelde, zij bood de oplossing. Ontzorgen, ja daarin is Patricia een kei.
Door haar integere knowhow, kunnen wij dankbaar terugkijken op een vredige uitvaart.

Debby

juni 2022