Klantreferenties

Wat klanten zeggen over Patricia Herni
Ester Scheepmaker
Eigenaar Deejay's Choice

“Trots en happy ben ik met de gloednieuwe website voor mijn bedrijf Deejay’s Choice. Patricia Herni heeft er de nodige tijd en energie in gestoken en het resultaat is er ook naar. Super! Zowel tekstueel als qua vormgeving is het echt prachtig geworden. Ik kan iedereen het vakmanschap van Patricia Herni aanbevelen. Kom gerust eens een kijkje nemen op www.deejays-choice.nl en oordeel zelf”

Tammy Maduro
Focus & Discipline Expert - Zet Jezelf op 1

“Patricia is een organisatorische professional pur sang. Bij meerdere van de Zet jezelf op 1 events is zij onze steun en toeverlaat geweest. Met haar warme zakelijkheid voorziet ze in rust en overzicht terwijl ze constant de voortgang bewaakt. Flexibel en meedenkend. Ik kan Patricia van harte aanbevelen!”
www.zetjezelfop1.nl

Annemarie Noordam
Managingpartner Ter Sprake

“Patricia is een warme en hartelijke persoonlijkheid. Ze is rustig aanwezig waar dit moet en enthousiast aanwezig waar dit nodig is. En dat is zeer ondersteunend bij onze congressen en events! In de voorbereiding houdt ze de lead in de organisatie. Ze is proactief: vraagt, belt, regelt en houdt daarbij het doel en de effectiviteit in de gaten. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op de inhoud. Patricia is de spil in onze backoffice. Ze pakt de regie op een prettige manier. Ze denkt mee en doet verbetervoorstellen en voert deze ook uit. Wij zijn blij met haar!”
www.tersprake.com

Theo van der Helm
Commercieel manager SAZAS

“Patricia organiseert al een aantal jaren onze relatiedagen. Zij is een ervaren eventmanager met veel oog voor detail. Van idee naar uitvoering. Planmatig, goed samenwerken en regelen. Een persoonlijke aanpak voor deelnemers en opdrachtgever.”
www.SAZAS.nl

Nicole Koot
Personal coach en eigenaar Kootching

“Patricia heeft mij geadviseerd en geholpen met het opzetten van mijn nieuwsbrief en mijn marketing op social media. Door mijn vak als coach heb ik daar weinig tijd voor en affiniteit mee. Patricia neemt dat uit handen. Ze stimuleert, organiseert, denkt mee en is kritisch wanneer nodig. Wat we afgesproken hebben gebeurt. Heerlijk om daar weinig tot geen omkijken meer naar te hebben!”
www.kootching.nl

Sylvia Heistek
De Succeswinkel

“Patricia geeft mij het gevoel dat ik haar alles kan vragen. Ze denkt met me mee en ze regelt het. Dat doet ze op zo’n rustige en betrokken manier. Ze maakt het zo makkelijk als mogelijk. Ik vind dat te vergelijken met een warm bad. Heerlijk!
Dankjewel Patricia.”
www.desucceswinkel.nl

Petra Bosch-van Rossum
Petra Bosch-van Rossum Coaching & Training

“Ik werk met veel plezier met Patricia aan het organiseren van trainingen. Ze is vriendelijk, enthousiast, kan zich snel verdiepen in voor haar onbekende onderwerpen, heeft oog voor detail waarbij ze ook de deadlines en hoofdlijnen bewaakt.
Ik gun iedere ondernemer om te werken met Patricia!”
www.petrabosch.nl

Allard van Etten
Directeur HADAC

“Patricia ken ik vanuit de periode dat ik bij Leaf werkte. Destijds al was zij de steun en toeverlaat van de marketingafdeling en een geweldige collega. Het is heerlijk om met haar samen te werken. Zelfstandig, meedenkend, anticiperend en aan een half woord genoeg om zich van de zaak meester te maken. Met haar positieve en constructieve werkhouding levert zij een grote bijdrage aan het succes van een afdeling. Iedere klus weet ze in korte tijd en met grote kwaliteit af te leveren.”

Hilde Backus
Het Coach Bureau

“Patricia is vriendelijk en servicegericht, naar mij en naar onze klanten in woord en geschrift.
Patricia is initiatiefrijk, bedenkt oplossingen, regelt vlot van alles, organiseert vlekkeloos bijeenkomsten en improviseert waar nodig.
Ze is betrouwbaar en flexibel. Ze heeft humor en we maken plezier in ons werk.”