06 - 2379 1671 (voor melding overlijden 24/7 bereikbaar) info@patriciaherni.nl

Onlangs ben ik geïnterviewd voor het online magazine Onderneem In. En gisteren was eindelijk de lancering! Ik ben heel blij dat ik hierin meer kan vertellen over mijn werk en hoe ik werk. Door goed te luisteren, door te vragen en mogelijkheden te benoemen is het mijn missie om van iedere uitvaart een maatwerk-uitvaart te maken. Geen dertien in een dozijn uitvaart en deze manier van werken past zo goed bij mij.

Nieuwsgierig geworden? Hier vind je de link direct naar ‘mijn interview’. Vandaar uit scroll je gemakkelijk door naar de andere mooie artikelen in het magazine.

En denk je nou, ik wil ook eens over mijn uitvaartwensen of die van mijn ouders sparren? Neem contact met mij op om een vrijblijvend wensengesprek te plannen en we bespreken de mogelijkheden.