Jouw gasten gaan met een glimlach naar huis

Ben jij een ondernemer of manager? Wil je een congres, netwerkevent, een belangrijk seminar, de opening van je nieuwe pand, je jaarlijkse klantendag of een informatiemiddag voor je opleiding organiseren? En ontbreekt het je aan de juiste kennis, ingangen en netwerk?

Voor een zakelijk evenement is een goede organisatie essentieel. Zo zijn de juiste sfeer en uitstraling belangrijk en moet alles tot in de puntjes geregeld zijn. Immers: hoe beter je evenement verloopt, hoe professioneler jouw onderneming wordt beoordeeld. En dat beïnvloedt rechtstreeks de verkoop van je diensten of producten.

Jouw zakelijke event van A tot Z geregeld

Laat het organiseren en regelen over aan mij en samen maken we van jouw evenement een succes. Ik ben als eventmanager van begin tot eind betrokken, zet vlot een gestructureerde planning op en weet precies wat er nodig is. Ik ken de weg in eventland en weet wanneer en hoe ik derden moet inschakelen. En al die tijd kun jij je gewoon bezighouden met je eigen werk.

Van een strakke planning tot tevreden bezoekers

Samen bespreken we je doelstelling, doelgroep, programmawensen en de boodschap voor je publiek. Daarna ga ik aan de slag met zaken als de planning, de locatie, de aankleding en de catering. Zo help ik je om een sterk en vlekkeloos professioneel evenement neer te zetten met als resultaat tevreden bezoekers.

 

Vertel mij jouw event-uitdaging

Heb je plannen voor een zakelijk evenement? Geen idee waar je moet beginnen? Op zoek naar de perfecte locatie? Een originele invulling? Kortom, heb je hulp nodig?

Prijzen zijn exclusief btw, reistijd en reiskosten.

De pakketten zijn gebaseerd op een gemiddeld evenement van een hele dag. 

Gun jezelf een organisatietalent

Organiseren en regelen doet niet iedereen graag. Toch zijn een perfecte planning en organisatie de basis van elk geslaagd evenement en project. Wat voor feest, bijeenkomst, activiteit of klus je ook gepland hebt, van concept tot uitvoering neem ik jou het regelwerk uit handen. Zo ben je verzekerd van een succesvol eindresultaat zonder dat jij er verder omkijken naar hebt.

A

Je zakelijke event organiseren

Van een professionele klantendag tot een sfeervol personeelsfeest – ik organiseer jouw succesvolle zakelijke events voor je.

A

Je training of workshop organiseren

Van de logistiek en de communicatie tot de aankleding – ik doe het volledige bureaumanagement van jouw training of workshop voor je.

A

Je beurs, congres of seminar opzetten

Van een strakke planning en een vlekkeloze uitvoering tot tevreden bezoekers – ik zet jouw geslaagde evenementen op maat voor je op.

A

De opening van je nieuwe vestiging regelen

Van de locatie en de uitnodigingen tot de catering en de bedankjes – ik arrangeer de feestelijke en originele opening van jouw nieuwe vestiging voor je.