06 - 2379 1671 (voor melding overlijden 24/7 bereikbaar) info@patriciaherni.nl

Voor mij betekent dit, dat ik in alle transparantie alle gebruikte producten en diensten 1 op 1 doorbelast. Uiteraard wordt ik voor mijn eigen werkzaamheden betaald en bereken ik een reëel aannametarief. Ik reken echter nooit een opslag op bijvoorbeeld de kist of huur van het rouwvervoer. En als ik korting op een product of dienst ontvang, dan bereken ik dat ook door op de eindfactuur. Zodoende ben ik onafhankelijk, kan ik goed en eerlijk adviseren en hebben families de zekerheid dat ze altijd vrij kunnen kiezen.

Met deze manier van werken wil ik mij onderscheiden en daarom ben trotse partner geworden bij het platform Eerlijke Uitvaarten. Wil je daar meer van weten? Bekijk dan mijn persoonlijke pagina op het platform via deze link: https://www.eerlijkeuitvaarten.nl/uitvaartverzorgers/patricia-herni-uitvaartbegeleiding/ 

Of stel je vraag hieronder of in een persoonlijk bericht of belletje.

Wil je eens van gedachten wisselen over jouw uitvaart of de uitvaart van een dierbare?  Bel of mail mij voor een kennismaking. Ik neem graag de tijd om jouw wensen te bespreken.